Bli testpilot för Salomon QST

Fram till midnatt 14:e december finns möjligheten att anmäla sitt intresse för att bli testpilot på Salomons nya friåkningsskidor QST. Det är magasinet Freeride som ger denna möjlighet.

Magasinet Freeride ger regelbundet sina läsare möjligheten att prova nya produkter på marknaden. En win-win situation då läsarna får prova nya produkter de kanske inte annars hade unnat sig samtidigt som varumärket och Freeride får värdefulla synpunkter. Under början av vintern 2017 var det så dags för årets första vinterprodukt – ett par friåkningsskidor från Salomon.

Så blir du testpilot

För att kunna bli testpilot krävs det att du tidigare under detta år skrivit minst en recension på Freeride. Har du gjort detta kan du ange mailadressen i anmälningsformuläret. Kom ihåg att anmäla dig till rätt skidor då det finns två anmälningsformulär – ett för herrar och ett för damer.

Så väljs vinnaren ut

Freeride kommer att gå igenom de ansökningar som kommer in och se på de recensioner som personerna skrivit. Är de av hög kvalité ökar chansen att få bli testpilot. Kom ihåg att alltid lägga in ett par bilder vilket gör recensionen mer levande och läsvärd. Chansen ökar även om du skrivit många recensioner.

Det ska helt enkelt löna sig att ge mervärde till Freeride vilket betyder att de sedan kan ge mervärde till sina besökare.

Dessa skidor kan du få testa

Då friåkningsskidor är relativt olika beroende på om de är till en man eller kvinna finns två modeller att välja på. På damsidan är det QST 106 Stella, vilka har en längd av 167cm. På herrsidan är det QST 106 i längden 181 cm.

Har du inte skrivit en recension förr på Freeride så finns all information du behöver på hemsidan. Punkt för punkt går de igenom vad du bör tänka på. Läs även många andra recensioner och anteckna vad du uppskattade i dessa och vad du bör bära med dig till dina egna texter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *